Mega Image inaugurează un nou concept de magazin în București – Fresh Bazar

 Mega Image continuă să inoveze în retail-ul modern și inaugurează un nou concept de magazin în București – Fresh Bazar, un aprozar reinterpretat în stil urban actual, adaptat nevoilor consumatorilor precum și standardelor de calitate și prospețime din prezent.

Noul Mega Image Fresh Bazar este situat în București, strada Apusului și se desfășoară într-un spațiu cu design contemporan. In magazin exista o sortimentație extinsă de produse proaspete, de la legume, fructe și zarzavaturi, la produse vrac – semințe, fructe confiate și condimente alese, la produse semipreparate, pește, legume, dar și o varietate de produse lactate proaspete și produse ambalate. De asemenea, poate fi gasita o selecție largă de produse bio, eco, naturale și raw vegan din toată lumea, de la produse pentru micul dejun, până la ingrediente culinare ecologice.

„Cu Fresh Bazar, readucem în atenția consumatorilor clasicul aprozar care era recunoscut pentru produse proaspete, autentice și de calitate. Noi am dus la un nou nivel acest concept și l-am ancorat în stilul de viață modern, dinamic, în care alimentația sănătoasă are un rol foarte important. Noul Fresh Bazar este despre noi, Mega Image, prin trei atribute cheie – prospețime, proximitate și inovație. Reușim astfel să ne menținem în topul retail-ului modern și să ne dezvoltăm în teritorii familiare și apropiate de clienții nostri”, a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

Mega Image își consolidează poziția în topul retail-ului modern din România printr-o strategie orientată spre expansiune în noi teritorii, o sortimenație de produse de calitate și prin concepte care oferă experiențe unice la cumpărături.

Leave a Reply

Your email address will not be published.