PayPoint România lansează Harta terminalelor din București, Brăila și Galați

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, vine în întâmpinarea consumatorilor din toată țara și lansează campania de comunicare a hărților interactive online, unde pot fi identificate toate terminalele din București, Brăila și Galați.

Astfel, utilizatorii PayPoint vor afla mai ușor unde este cel mai apropiat magazin din aceste orașe în care pot găsi instalat un terminal și își vor putea face plățile mai rapid, indiferent de locul în care se află.

Prin hărțile online, PayPoint vine în întâmpinarea consumatorilor, creând un portal care să faciliteze identificarea unul terminal la care aceștia să poată realiza plăți. Prin accesarea hărților interactive, consumatorii pot identifica toate magazinele partenere, astfel găsirea celui mai apropiat terminal se face cu ușurință.

Pentru a ajunge mai aproape de consumatori prin cât mai multe canale de comunicare, PayPoint România desfășoară o campanie online pentru comunicarea eficientă a hărții. Astfel, locuitorii din București, Galați și Brăila vor avea la îndemână link-uri targetate pe Facebook în localitățile lor, după cum urmează: București, Brăila, Galați.

În București există un total de 861 magazine partenere, în Brăila sunt 152 locații partenere, iar în Galați numărul acestora este de 170.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *