INTERVIU: Luisa GRIGORE – TELUS Days of Giving, un proiect global al companiei TELUS International

Aproximativ 350 de membri ai echipei TELUS International au lucrat, in cadrul celei de-a saptea editii a TELUS Days of Giving, la constructia Centrului Comunitar Buftea. 

Proiectul, initiat de Habitat for Humanity Romania in 2018, va deservi copiii defavorizati din comunitatea locala, facilitandu-le accesul la sprijin educational si prevenind absenteismul scolar.

Anul acesta, TELUS International a alocat 50.000 de euro pentru acest proiect. Dupa  finalizarea constructiei, Asociatia Hercules va gestiona functionarea centrului.

Pentru a afla mai multe despre actiunea TELUS Days of Giving am stat de vorba cu Luisa Grigore (foto), Director for Brand, Marketing and Culture, TELUS International.

– Ce este mai exact TELUS Days of Giving?

– Este o bucurie de fapt. Este o actiune anuala de voluntariat. Este un proiect global al companiei TELUS International. Noi il organizam in fiecare an in luna iunie. Este ziua in care mergem impreuna si lucram, fie pentru un centru de plasament, pentru o scoala, pentru un proiect de bine cu oameni de bine de fapt.

Este evenimentul nostru anual pentru care ne unim fortele si venim intr-o zi libera, intr-o zi de lucru chiar, fiindca multi dintre colegii mei au terminat programul sau dupa eveniment se vor intoarce la lucru. Este un eveniment in care ne unim si facem un lucru frumos.

Astazi am venit sa lucram impreuna cu Habitat for Humanity, pentru ridicarea Centrului Comunitar din Buftea. Este un centru de care vor beneficia elevi de la doua scoli din Buftea. Este un centru in care se vor bucura de  ingrijire, se vor bucura de educatie, de activitati extracurriculare. Este un centru in care se vor bucura si vor creste frumos. Iar astazi avem colegi aici care vor petrece o zi alaturi de Habitat in care vor lucra la ridicarea acestui centru.

– De ce ati ales acest proiect cu Habitat for Humanity Romania?

–  Este un proiect care ne este tare drag. Este un proiect cu foarte mare impact in comunitate si noi ne dorim sa facem diferenta. Ne dorim sa venim acolo unde este nevoie de noi, ne dorim sa ajutam si ne dorim sa lucram cu copiii si pentru copii. Drept pentru care proiectul Habitat este fix ceea ce ne-am dorit. Habitat este un partener extraordinar, care ne-a ajutat foarte mult in implementarea acestui proiect. Noi credem in el. Este un proiect care va avea impact!

Intregul Interviu poate fi citit pe platforma www.CSRLeaders.ro

INTERVIUL in format VIDEO poate fi gasit pe platforma CSRNews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.