MOL România susţine UNTOLD, pentru al treilea an consecutiv

MOL România sustine pentru al treilea an consecutiv UNTOLD, unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa. 

UNTOLD – festivalul găzduit de Cluj-Napoca – a devenit deja un fenomen internaţional, faima sa depășind demult granițele României. Ajuns la a cincea ediție, UNTOLD se va desfășura anul acesta între 1 și 4 august, în prezența câtorva sute de mii de tineri. Anul trecut, 355.000 de  persoane au participat la Untold în cele patru zile de festival, acesta fiind numărul maxim de spectatori înregistrat până în prezent.

MOL România a devenit deja un susținător recunoscut al fenomenelor culturale, fie că vorbim despre teatru, film sau muzică. În mod special, însă, susținerea unor evenimente vibrante, pline de energie, precum UNTOLD și Neversea completează profilul nostru de partener tradițional al celor aflați în mișcare. Pe viitor, MOL România își propune să sprijine în continuare evenimentele culturale importante din peisajul autohton, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Manager MOL România.

În cadrul evenimentului MOL România va fi alături de festivalieri, aceştia fiind aşteptaţi la punctele MOL Fresh Corner pentru a savura un hot-dog Fresh Corner, “vedeta” festivalului, o cafea Fresh Corner cu înghețată sau smoothie-uri delicioase. De asemenea, în drum spre UNTOLD şi la final de festival, participanţii se vor putea bucura de un plus de energie, cu o delicioasă cafea Fresh Corner sau cu o băutură răcoritoare, în staţiile MOL Fresh Corner de pe traseul către festival.

La fel ca anul trecut, MOL şi UNTOLD pregătesc o ediție limitată a cardului MultiBonus de festival, cu un vizual inedit, inspirat din conceptul de festival şi care va oferi reduceri în staţiile MOL, precum şi la produsele promoţionale UNTOLD. Cardul va fi distribuit în luna august în cadrul festivalului de la Cluj-Napoca şi în staţiile MOL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.