12 Iunie: CSRmedia.ro organizeaza Seminarul Comunitatii CSR (#familiaCSR)

2017 - Seminar CSR cover fotoEchipa CSRmedia.ro organizeaza miercuri, 12 Iunie, o noua editie a Seminarului Comunitatii CSR (#familiaCSR). Evenimentul isi propune o abordare a realitatilor din domeniul autohton al Responsabilitatii Sociale Corporative si o analiza a perspectivelor de dezvoltare a acestuia.

Seminarul reuneste, ca in fiecare an, zeci de reprezentanti ce se ocupa de conceperea, organizarea si implementarea actiunilor de CSR din cele mai mari companii din tara noastra.

In cadrul Seminarului va fi lansata cea de-a saptea editie a Studiului – Dinamica si Perspectiva domeniului CSR in Romania, realizat de echipa CSRmedia.ro, in parteneriat cu Valoria Business Solution.

Studiul, singurul de acest fel realizat sapte ani la rand, analizeaza si exploreaza perceptiile executivilor si ale specialistilor in CSR  in legatura cu proiectele initiate si derulate in domeniul responsabilitatii corporative in anul 2018 si perspectivele CSR-ului in perioada urmatoare.

Studiul este realizat atat din perspectiva evolutiei domeniului CSR in anul 2018, cat si comparativ cu anii trecuti.

In cadrul evenimentului, participantii vor afla:

  •     Cum arata domeniul CSR in Romania in acest moment.
  •     Care sunt tendintele in domeniul autohton al Responsabilitatii Sociale Corporative.
  •     Care este rolul executivilor de top din companii in dezvoltarea CSR-ului si de ce este important pentru ei sa orienteze compania spre CSR?
  •     Care este rolul echipei de CSR in pozitionarea strategica a companiei.

De asemenea, participantii vor putea afla care este rolul CSR-ului si ce inseamna pentru o companie sa integreze practici responsabile social in activitatile curente, subiecte dezbatute in cadrul unui Panel de discutii.

Evenimentul se adreseaza responsabililor de CSR din companii, specialistilor in comunicare & corporate Affairs, specialistilor in marketing si resurse umane care doresc sa afle noutatile din domeniul responsabilitatii sociale si sustenabilitatii.

Pentru participare la Seminar, completeaza formularul AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *