Holcim Romania sustine comunitatea din Alesd

Sala 2Holcim Romania, in parteneriat cu Primaria Alesd, au redeschis Sala de Sport ”Arena Sportiva Alesd” in urma unei investitii comune de peste 150.000 euro.

Proiectul a presupus extinderea suprafetei cu 350 mp si amenajarea sa, reabilitarea vestiarelor si a grupurilor sanitare, amplasarea unei tabele electronice de marcaj si extinderea sistemului electric.

De acest spatiu vor beneficia echipele de handbal si fotbal locale, precum si cei aproximativ 2.500 de elevi din comunitate. Sala de sport va gazdui antrenamentele si meciurile echipei ”Handbal Club 2003 Alesd”, echipa recunoscuta la nivel national in competitiile de specialitate. Din totalul sumei investite, Holcim Romania a contribuit cu aproximativ 42.000 euro, sponsorizarea constand in sapa autonivelanta, marcaje pentru patru terenuri de sport, achizitionarea covorului de PVC pentru suprafata de joc precum si instalarea si amenajarea tribunelor de 100 de locuri.

Alina Cristea - Manager Dezvoltare Durabila Holcim RomaniaFelicitam primaria Alesd pentru initiativa de a renova un spatiu atat de important si de necesar pentru intreaga comunitate. O viata sanatoasa implica miscare constanta, lucru pe care il incurajam atat in randul angajatilor Holcim Romania, cat si in randul partenerilor nostri. Iar prin intermediul parteneriatului de lunga durata cu primaria Alesd, reusim sa sprijinim astfel de proiecte care imbunatatesc semnificativ calitatea vietii oamenilor din localitate”, a declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila Holcim Romania.

Sala de sport ”Arena Sportiva Alesd” este situata pe strada Arena Sportiva nr. 6 si ofera spatii special amenajate pentru practicarea handbalului, tenisului de camp, baschetului, voleiului si a fotbalului. De asemenea, intreaga comunitate poate beneficia de spatiu, acesta fiind disponibil pentru inchiriere cu o programare prealabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *