Romanian CSR Awards si-a desemnat castigatorii

Romanian CSR Awards 2019Cea mai importanta competitie dedicata Responsabilitatii Sociale Corporative – Romanian CSR Awards 2019 – si-a desemnat aseara castigatorii.

Evenimentul, organizat pentru al 7-lea an la rand, a reunit peste 200 de oameni din companiile autohtone care au inscris in competitie 176 de proiecte.  Au fost acordate 54 de premii si mentiuni companiilor care au derulat anul trecut proiecte cu impact in comunitati, in cele 10 sectiuni ale competitiei.

Lacramioara Botezatu

“Ma bucur sa pot spune ca #FamiliaCSR a implinit 7 ani. Ne bucuram ca am reusit, ca in fiecare an, sa reunim oamenii care creaza si implementeaza proiecte in folosul oamenilor. Multumim tuturor celor care au inscris proiecte in competitie si partenerilor care au avut incredere in noi si au sustinut organizarea acestui eveniment”, a declarat Lacramioara Botezatu, organizator al competitiei Romanian CSR Awards.

In cadrul Galei au fost acordate si patru Premii Speciale, castigatorii acestora fiind nominalizati de catre echipa CSRmedia.ro.

La categoria CEO for CSR castigatoare in acest an a fost Christina Verchere – CEO OMV Petrom, iar Leader CSR a fost desemnat Robert Uzuna – Vice President Corporate Affairs, URSUS Breweries.

AMI si-a adjudecat premiul Star CSR pentru implicarea de care a dat dovada in promovarea unor cauze sociale, iar Adela Pirvu (www.adelaparvu.com), a fost desemnata Blogger-ul Responsabil al anului 2018.

Premiile I, pentru cele mai bune campanii din fiecare categorie au fost adjudecate de: Orange Romania, Antibiotice SA, P&G (Ariel), Coca-Cola HBC Romania, Samsung Romania, Lidl Discount, ING Bank, Janssen Romania, Banca Comerciala Romana si Kaufland Romania.

Proiectele inscrise in competitie au fost evaluate de membrii Juriului, care au tinut cont de impactul si relevanta proiectelor pentru comunitati, numarul de beneficiari, de angajati si voluntari implicati in proiect,  de eficienta bugetului investit, dar si de rezultatele proiectului.

Lista completa a castigatorilor poate fi gasita pe site-ul competitiei www.CSRawards.ro


Evenimentul a fost sustinut de companiile: Penny Market, Unilever, KFC, OMV Petrom, Ursus Breweries, Coca-Cola HBC, TELUS International, Holcim,si  CEZ Romania.
Sustinatori ai Galei au fost companiile: GoodSign, LUC by Raluca Barbu, Mind Shop si The Flower Society.
Partenerii Media ai acestei competitiei: CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro, CSRLeaders.roBussines 24, Romania Pozitiva, TheTrends.ro  ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com si wwwCSRNews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *