Platforma de educație LəRN lansează un program de formare în management cultural

Platforma Avansată de Educație LəRN, adresată comunității managerilor și liderilor din sectorul cultural și social, ia startul în luna mai, la București, prin lansarea Programului de formare în management cultural.

Programul va debuta cu modulul Conferințele de primăvară desfășurat în perioada 11-19 mai 2019. Conferințele de primăvară sunt concepute ca o inițiere în domeniul managementului cultural prin intermediul unor întâlniri cu profesioniști din țară și străinătate. Pe lângă modulul de conferințe, programul de formare în management cultural, va continua cu Școala de vară (iulie 2019) și Programul post-universitar (octombrie 2019 – martie 2020).

Printre speakerii primului sezon al Conferințelor de primăvară, se numără Trevor Davies (directorul European Capitals of Culture Copenhagen 1996, Aarhus 2017), Piet Jaspaert (vicepreședinte Europa Nostra, cea mai importantă organizație din domeniul conservării patrimoniului cultural și natural), Simona Neumann (director executiv Asociația Timișoara 2021) și alții. Construit în jurul conceptului Ideas Meeting People, primul sezon al conferințelor de primăvară LəRN aduce la București invitați internaționali din sectorul managementului cultural, al turismului cultural, precum și antreprenori locali care activează în sectorul cultural.

Organizat pe parcursul a două weekenduri din luna mai – 11-12 mai și 18-19 mai –, programul conferințelor este format din tururi ghidate, discuții față în față, vizite la muzee, prezentarea și explorarea unor spații culturale independente din București, brunch-uri pop-up și alte întâlniri cu invitați din Franța, Belgia, Danemarca și România. Înscrierea se poate face în perioada 1 aprilie – 10 mai 2019, la info@lern.ro, în limita locurilor disponibile. Numărul maxim de participanți admiși este de 60.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *