Penny Market deschide un nou magazin în Târgu Neamț

Rețeaua de magazine Penny Market se extinde cu o nouă unitate în localitatea Târgu Neamț, județul Neamț. Astfel, rețeaua ajunge la 237 de spații deschise în România.

Noul magazin Penny Market din Târgu Neamț, de pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 2A, are un spațiu de vânzare de 794 mp și o echipă de 14 angajați. Pentru confortul clienților săi, noul magazin dispune și de un număr de 50 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități, și 4 case de marcat.

Cu un design modern și elegant, parte din formatul Future Store, magazinele Penny Market sunt organizate astfel încât să ofere o experiență cât mai facilă și să le ofere tuturor clienților acces la articole proaspete, atent selecționate zi de zi.

Varietatea de legume și fructe oferite de Penny Market este disponibilă tuturor clienților chiar de la intrarea în incinta magazinului, acesta punând la dispoziție și o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Clienții discounterului Penny Market vor beneficia și de un număr de produse diverse, disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *