30 Martie: Editura Didactica Publishing House îl aduce la București pe Tony Buzan

Editura Didactica Publishing House îl aduce la București pe Tony Buzan, la prima conferință din România despre Hărțile Mentale (Mind Maps): „Arta stăpânirii Hărții Mentale”. Evenimentul va avea loc în data de 30 martie 2019 la Sala Radio din București.

Tony Buzan este inventatorul Hărților Mentale si un renumit psiholog, autor și coautor a peste 80 de cărți. Absolvent de studii în psihologie, engleză, matematică și științe exacte la Universitatea British Columbia, Tony Buzan se remarcă printr-o prodigioasă activitate de cercetare și publicistică. Cărțile care l-au făcut cunoscut în toată lumea sunt Use your memoryMaster your memory, Use your head și The mind map book.

Folosite de profesori în clasă, Hărțile Mentale ajută copiii să învețe eficient și să dea sens informațiilor asimilate după o structură logică nestandardizată, adaptată modului de gândire al fiecărui utilizator. Din același motiv, sunt folosite și de oameni de afaceri, deoarece Hărțile Mentale permit înțelegerea imaginii de ansamblu, dar și identificarea interdependențelor. Având aplicații nelimitate, instrumentul Hărților Mentale este extrem de benefic și pentru părinți în demersurile de dezvoltare cognitivă a copiilor păstrând în același timp un nivel înalt de creativitate.

Mai multe informatii gasiti pe pagina evenimentului: www.edituradph.ro/tonybuzan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *