Ursus Breweries recruteaza tineri pentru 14 pozitii de Graduate Trainee

Ursus Breweries asteapta studentii in ultimul an de studiu, tinerii absolventi de studii superioare si masteranzii sa se inscrie in programul Graduate Trainee „Brew Your Future”.

Perioada de recrutare pentru cele 14 pozitii de Graduate Trainee este deschisa pana la finalul lunii mai, iar cei selectati se vor alatura echipei companiei in vara acestui an.

Astfel, Ursus Breweries urmareste sa recruteze tineri care se afla la inceputul carierei pentru sase posturi disponibile in departamentul Comercial si sase in departamentul Tehnic. Rolurile cu specific tehnic sunt in fabricile Ursus Breweries din Brasov, Buzau si Timisoara. Suplimentar, prin intermediul programului, compania urmareste recrutarea si a doi noi colegi in departamentul Financiar.

Robert Uzuna, Corporate Affairs Director Ursus BreweriesProgramul Graduate Trainee „Brew Your Future” este calea prin care Ursus Breweries recruteaza si pregateste anual noi specialisti pentru roluri cheie, dar si o oportunitate pentru tineri care aspira la o cariera intr-o industrie dinamica precum industria berii. Experienta editiilor precedente ne arata ca tinerii care parcurg acest program pun altfel bazele viitoarei lor cariere in cadrul companiei si au o dezvoltare profesionala consistenta”, a declarat Robert Uzuna, Vice-presedinte Corporate Affairs Ursus Breweries.

In cadrul Programului Graduate Trainee, cu o durata de un an, candidatii iau contact cu specialisti din mai multe arii functionale.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *