Numar record de proiecte inscrise in competitia Romanian CSR Awards 2019

Romanian CSR Awards 2018- -126Competitia Romanian CSR Awards a aliniat la start 176 de proiecte de responsabilitate sociala.

Acestea au fost implementate pe parcursul anului trecut, de circa 100 de companii.

Cele mai multe aplicatii au fost inregistrate la categoria Sustinerea Comunitatii, pe urmatoarele doua locuri situandu-se categoriile Sanatate si Educatie.

Proiectele inscrise in competitie vor fi evaluate in perioada urmatoare de catre Juriul competitiei. Premierea castigatorilor se va face in cadrul unei Gale de Premiere care va avea loc pe 10 Aprilie, in Bucuresti.

 Lacramioara BotezatuNe bucuram sa vedem ca sunt din ce in ce mai multe proiecte de CSR care au un impact semnificativ in comunitate. Si mai ales, oameni dedicati initiativelor de bine. Uram mult succes tuturor companiilor care au inscris proiecte in competitie si abia asteptam sa ne intalnim la ceremonia de premiere”, a declarat Lacramioara Botezatu, Project Manager CSR Media Network.

Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor si fundatiilor corporative din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate.

Organizarea Galei Romanian CSR Awards este sustinuta de companiile: Penny Market, in calitate de Partener Strategic si de catre Ursus Breweries, Coca-Cola HBC, OMV Petrom, KFC, Telus International, Holcim, CEZ si Unilever, in calitate de Parteneri.

Partenerii Media ai acestei competitii sunt: CSRmedia.ro, CAFEmedia.ro, CSRLeaders.roBussines 24, Romania Pozitiva, TheTrends.ro  ComunicatedeAfaceri.ro, Ziare.com.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *