Changeneers: Cea mai buna idee va fi premiata cu 10.000 de euro

Changeneers SamsungSamsung, in parteneriat cu Impact Hub, invita startup-urile interesate sa rezolve problemele comunitatii prin tehnologie sa inscrie, pana pe 8 martie, proiecte in competitia Changeneers.

Derulata sub conceptul de Tech Game Changers, competitia premiaza cea mai buna idee cu 10.000 de euro.

Solutiile cautate in cadrul competitiei Changeneers trebuie sa implice o tehnologie mobila (pot include si componente non-mobile – software sau hardware), sa aiba un impact pozitiv si sa fie functionale sau in stadiul de concept validat cu clienti sau prototip la 18 aprilie.

Livia-Fericean1 SamsungInovatia este in ADN-ul Samsung, tocmai de aceea lansam aceasta provocare tinerilor antreprenori romani: sa gasim impreuna solutii inovatoare pentru a imbunatati calitatea vietii si a societatii in care traim. Prima editie a Changeneers ne-a dezvaluit solutii viabile, unele din ele fiind deja integrate in ecosistemul nostru digital, precum Human Link, IziBac sau Questo App. AI (artificial intelligence), VR (virtual reality), AR (augmented reality) sau aplicatiile pentru mobil fac deja parte din realitatile care ne inconjoara. Changeneers va provoaca sa puneti tehnologia la lucru in folosul comunitatii noastre”, a declarant Livia Fericean, Corporate Citizenship & Public Affairs Manager South-Eastern Europe.

Changeneers este programul complex care conecteaza pasionatii de tehnologie si provocarile sociale cu care ne confruntam, prin trei tipuri de oportunitati: makerspace, comunitate si competitie, dezvoltat de Impact Hub Bucharest si Samsung Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *