ONG-urile pot depune pana pe 27 februarie proiecte pentru granturile Fundatiei TELUS

Visual call for projects Q1 2019 - TIE Community board CSR MEDIA bannerFundatia TELUS International Romania a extins pana pe 27 februarie termenul limita pentru depunerea proiectelor in prima sesiune de granturi din acest an.

Fundatia va oferi si in acest an finantari in valoare de 100.000 de dolari pentru programe dedicate familiilor si tinerilor, orientate catre sanatate, educatie si mediu.

Aplicantii pot depune proiectele completand formularul online, iar criteriile de aplicare raman aceleasi: organizatiile non-profit trebuie sa fie inregistrate in Romania, sa propuna un program specific care sa implice tinerii sau familiile acestora, proiectul sa se deruleze pe durata anului 2019, iar valoarea acestuia sa nu depaseasca 5.000 USD.

Gregoire VigrouxCSR-ul este parte din ADN-ul TELUS International. Credem cu tarie ca tot mai multe companii ar trebui sa-si asume misiunea de a face lumea un loc mai bun utilizand atat avantajele financiare de care dispun, precum si rolul activ pe care si-l pot asuma angajatii lor. Intrucat ne ghidam in permanenta dupa motto-ul ‘’we give where we live’’, ne respectam promisiunea fata de comunitatea in care ne desfasuram activitatea si vom continua sa sprijnim si pe viitor proiectele organizatiilor neguvernamentale din Romania”, a declarat Grégoire Vigroux, Vice-President Europe, Marketing and Corporate Communications TELUS International.

Cei 20 de beneficiari ai finantarilor din acest an sunt asociatii care au demonstrat ca sunt alaturi de comunitatile din care fac parte si dezvolta programe pentru sustinerea nevoilor acestora, fiind alaturi de ei in mod constant.

Fundatia TELUS International Romania este o initiativa de responsabilitate sociala derulata de TELUS International la nivel global si sustine filosofia companiei de a darui acolo unde traim care s-a tradus, incepand cu 2005, in donarea a 2200000 de dolari pentru sustinerea celor 5.455 de proiecte cu impact asupra a peste 2 milioane de copii si tineri.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *