Danonino continua campania educationala „Spune DA explorarii”

Danonino  continua campania educationala „Spune DA explorarii”, cu o noua provocare menita sa încurajeze autonomia si curiozitatea copiilor – descoperirea biodiversitatii marine cu ajutorul magnetilor colectionabili din pachetele Danonino.

Noua campanie „Descopera lumea marina” vine în completarea campaniei educationale „SpuneDA explorarii” lansata în 2018, prin intermediul careia Danonino propune parintilor si copiilor metode interactive pentru cunoasterea misterelor mediului înconjurator. Initiativa este parte a campaniei integrate de comunicare „Spune DA” lansata de Danonino în 2016, avand ca prioritate promovarea unei cresteri armonioase a copiilor bazata pe autonomie, educatie, încredere, dar si printr-o alimentatie echilibrata.

Atunci cand vine vorba de gustarea preferata a celor mici, Danonino e, de cele mai multe ori, nelipsit. Produsele noastre sunt special gandite pentru a le oferi copiilor sursa de calciu si vitamina D necesare pentru dezvoltarea normala a oaselor. Am pornit în aceasta calatorie de a sustine autonomia copiilor din dorinta de a oferi parintilor metode alternative la tot ceea ce înseamna cresterea armonioasa si emotionala a celor mici si de a le SPUNE DA unui viitor mai fericit. Am început campania SPUNE DA în 2016 avand ca prioritate dezvoltarea bazata pe autonomie, educatie, încredere si alimentatie echilibrata, si de atunci lansam periodic provocari si experiente noi. Anul acesta continuam sustinerea conceptului de autonomie prin campania „Descopera lumea marina” prin care ne propunem sa îmbinam educatia, descoperirea lumii subacvatice, cu joaca, într-un mod cat mai interactiv”, a declarat Andreea Dumitrescu, Sr. Brand Activation Manager Danonino  Romania & Bulgaria.

Noile ambalaje ale produselor Danonino îl înfatiseaza pe Dino în scafandru, pregatit sa descopere misterele lumii subacvatice si sa-i învete pe prietenii exploratori toate secretele despre vietuitoarele din mari si oceane prin intermediul realitatii virtuale.

Scaneaza magneteii Danonino cu aplicatia Shazam si în cateva secunde cobori în lumea adancurilor alaturi de Dino pentru o experienta interactiva unica.umea marina: castiga o excursie la acvariul din Lisabona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *