Robert Popescu pleaca din conducerea A&D Pharma

In urma integrării companiei A&D Pharma în Dr.Max Group, Robert Popescu – CEO A&D Pharma va pleca din companie.

Până la momentul în care un nou CEO va fi numit, Leonardo Ferrandino – Președinte și CEO Dr.Max va conduce cu titlul de interimar compania.

Timp de 10 ani, Robert Popescu a asigurat conducerea A&D Pharma, unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România, care reunește lanțurile de farmacii Sensiblu și Punkt, distribuitorul de medicamente Mediplus și A&D Pharma Marketing&Sales.

„Îi mulțumim lui Robert Popescu pentru dedicarea și determinarea cu care a condus Grupul A&D Pharma. Dr.Max își ia angajamentul ca prin intermediul unui plan ambițios de investiție ce are în vedere angajații, farmaciile, tehnologia și lanțul de aprovizionare să continue dezvoltarea Grupului A&D Pharma.  Totodată, ne luăm angajamentul de a fi mereu alături de pacienții din România’’, a declarat Leonardo Ferrandino – Președinte și CEO Dr.Max Group.

Dr. Max a intrat pe piața românească în urmă cu doi ani și astăzi își desfășoară activitatea cu succes în 8 țări din Europa (Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Italia, Serbia, Ungaria și Bulgaria) cu peste 2.100 farmacii,  venituri de 2.7 miliarde euro și peste 15.500 angajați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *