Credit de nevoi personale obtinut online, de la Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank a lansat “Flexicredit Online”, pentru obtinerea unui credit de nevoi personale. Timpul de aplicare, procesare si obtinere a creditului este de aproximativ 10 minute. Din noiembrie 2016 si pana acum, clientii Raiffeisen Bank puteau obtine online preaprobarea creditului de nevoi personale, insa documentatia de credit trebuia semnata intr-o agentie, impreuna cu un reprezentant al bancii.

Acum, semnarea intregii documentatii contractuale se realizeaza utilizand semnatura electronica calificata, emisa cu titlu gratuit de catre banca pentru acest scop, iar banii sunt virati automat in contul curent al solicitantului de credit. Implementarea semnaturii electronice calificate a facut posibil acest flux de creditare complet online, fara nicio interactiune cu un reprezentant al bancii.

“Toti clientii nostri care detin un cont curent in lei au acces la acest produs de creditare online, oricand si de oriunde, cu o reducere de dobanda de 0,7% din pretul standard. Implementarea fluxului “Flexicredit Online” demonstreza ca Raiffeisen Bank este preocupata sa-si intaresca pozitia pe piata bancara ca partener responsabil si inovator, tinand cont de preferintele clientilor sai”, a spus Catalin Munteanu, director executiv, Aria Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.

Clientii eligibili pentru Flexicredit Online sunt cei care obtin venituri din salarii si/sau pensii, iar pasii sunt:

  • se autentifica pe www.raiffeisen.ro,
  • completeaza informatiile despre creditul dorit (suma, perioada, tip dobanda) si informatiile personale;
  • aleg oferta de creditare dorita;
  • isi aleg contul lor de la Raiffeisen Bank, unde se va transfera suma aferenta creditului;
  • semneaza intreaga documentatie aferenta creditului cu semnatura electronica calificata, iar banii sunt virati in contul indicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *