Companiile pot inscrie proiecte in competitia Romanian CSR Awards 2019

Echipa CSRmedia.ro a dat startul inscrierilor in competitia Romanian CSR Awards® 2019.

Evenimentul, derulat pentru al saptelea an la rand, este dedicat exclusiv companiilor si fundatiilor corporative  din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Inscrierile in competitie se pot face pana pe 1 martie, ora 24.00.

Dupa incheierea perioadei de inscriere, juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare.

Premiile vor fi acordate in cadrul  Galei de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie, in Bucuresti. Companiile vor putea inscrie cate un proiect in fiecare categorie a competitiei, completand formularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentului www.CSRawards.ro

Lacramioara Botezatu“La aceasta editie ne asteptam la o crestere a numarului de proiecte inscrise in competitie cu cel putin 30%, avand in vedere numarul mare de actiuni desfasurate de companii in anul 2018. Totodata, ca in fiecare an, ne bucuram sa reunim intr-un moment festiv oamenii care schimba in bine comunitatile in care activeaza”, a declarat Lacramioara Botezatu, Director Executiv al CSR Media Network.

In cadrul Galei de Premiere Romanian CSR Awards® vor fi premiate campaniile care au dus la imbunatatirea pe termen lung a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor in care companiile activeaza.

Sunt eligibile proiectele, campaniile sau programele care au fost implementate in anul precedent.

Pot fi inscrise si proiecte demarate in anii anteriori, dar care au avut o editie care s-a desfasurat si pe parcursul anului trecut.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul competitiei www.CSRAwards.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *