Fundatia TELUS International Romania: Finantari de 100.000 dolari pentru ONG-uri si in 2019

Visual call for projects Q1 2019 - TIE Community board CSR MEDIA bannerFundatia TELUS International Romania continua sa ofere si in 2019 finantari in valoare de 100.000 de dolari pentru programe dedicate familiilor si tinerilor, orientate catre sanatate, educatie si mediu.

Prima sesiune de granturi din 2019 este deschisa aplicantilor pana pe data de 22 februarie.

Acestia pot depune proiectele completand formularul online, iar criteriile de aplicare raman aceleasi: organizatiile non-profit trebuie sa fie inregistrate in Romania, sa propuna un program specific care sa implice tinerii sau familiile acestora, proiectul sa se deruleze pe durata anului 2019, iar valoarea acestuia sa nu depaseasca 5.000 USD.

Gregoire VigrouxCSR-ul este parte din ADN-ul TELUS International. Credem cu tarie ca tot mai multe companii ar trebui sa-si asume misiunea de a face lumea un loc mai bun utilizand atat avantajele financiare de care dispun, precum si rolul activ pe care si-l pot asuma angajatii lor. Intrucat ne ghidam in permanenta dupa motto-ul ‘’we give where we live’’, ne respectam promisiunea fata de comunitatea in care ne desfasuram activitatea si vom continua sa sprijnim si pe viitor proiectele organizatiilor neguvernamentale din Romania”, a declarat Grégoire Vigroux, Vice-President Europe, Marketing and Corporate Communications TELUS International.

Cei 20 de beneficiari ai finantarilor din acest an sunt asociatii care au demonstrat ca sunt alaturi de comunitatile din care fac parte si dezvolta programe pentru sustinerea nevoilor acestora, fiind alaturi de ei in mod constant.

Fundatia TELUS International Romania a selectat pentru alocarea granturilor proiectele urmatoarelor organizatii : Asociatia Ai vointa, Ai putere, Asociatia Lumina, Asociatia Spitale Curate, Fundatia Inocenti, Asociatia Merci Charity Boutique, Asociatia Mia’s Children, Fundatia PACT, Asociatia Pro ACT Suport, Asociatia Little People Romania, Asociatia Cartea Daliei, HOSPICE Casa Sperantei, Fundatia Support for Social Integration, Asociatia Save the Children Romania, Asociatia Cultural Center O Del Amenca, Organizatia Umanitara CONCORDIA, Asociatia Agapedia Romania, Asociatia Carusel, Asociatia Crystal Children, Asociatia Zero Gravity.

Lansata in septembrie 2016, Fundatia TELUS International Romania a oferit in ultimii doi ani granturi in valoarea de 200. 000 de dolari pentru 38 ONG-uri din mai multe judete din tara, venind in sprijinul a peste 3000 de tineri prin proiecte educationale, reducerea ratei abandonului scolar si imbunatatirea calitatii vietii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.