Danonino ii invita pe copiii sa exploreze spatiul cosmic

Danonino 1Danonino a lansat campania educationala „Spune DA explorarii”, ce propune o alternativa distractiva si atractiva la tot ceea ce inseamna descoperirea si cunoasterea spatiului cosmic de catre cei mici.

„Spune DA explorarii” este parte a campaniei integrate de comunicare „Spune DA” lansata de Danonino in 2016, avand ca prioritate promovarea unei cresteri armonioase a copiilor bazata pe autonomie, educatie, incredere, dar si printr-o alimentatie echilibrata.

Danonino este un prieten de incredere al copiilor, fiindu-le alaturi pe parcursul cresterii si dezvoltarii lor. Produsele sunt facute din ingrediente de cea mai buna calitate, fiind o sursa de calciu si vitamina D de care cei mici au nevoie in fiecare zi pentru o crestere si dezvoltare normala a oaselor. In plus, ne dorim sa fim alaturi si de parinti, prin programe educationale care au scopul de a contribui la dezvoltarea emotionala a copiilor. Acesta este si motivul pentru care am dat startul campaniei „Porneste in aventura spatiala cu Dino!”, ce vine sa sustina in continuare conceptul „Spune DA”!, prin care ne-am propus sa incurajam tot mai multi parinti sa raspunda pozitiv copiilor lor, pe un model de crestere bazat pe autonomie si educatie prin joaca.”, a declarat Andreea Dumitrescu, Brand Activation Manager Danonino  Romania & Bulgaria.

Noile ambalaje ale produselor Danonino vin in aceasta toamna cu o experienta unica pentru intreaga familie: explorarea spatiului cosmic alaturi de Dino prin intermediul realitatii virtuale care poate fi descoperita prin scanarea simbolului Shazam de pe ambalajele iaurturilor de baut sau de branzica.

Intregul articol poate fi citit pe www.CSRmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *