Daikin Romania a plantat peste 6.000 de copaci, prin programul Plantam Aer

Daikin - Plantam Aer 2018 (1)Daikin Romania a plantat peste 6.000 de puieti forestieri, prin programul de responsabilitate sociala „Plantam Aer”.

Pentru al doilea an consecutiv, compania a sustinut financiar initiativa Plantam fapte bune in Romania si s-a alaturat cu echipe de voluntari la actiunile de plantare desfasurate in luna noiembrie.

O parte din puietii plantati de Daikin Romania in actiunile desfasurate la nivel national au prins radacini pe terenurile din Popesti-Leordeni, judetul Ilfov. Peste 50 de voluntari ai companiei, printre care angajati, parteneri, colaboratori si oameni din presa, au plantat sambata, 10 noiembrie, in medie 25 de puieti forestieri de stejar rosu, frasin, ulm si tei, pe o suprafata de 2.000 mp. Prin efortul comun a mai multor organizatii si companii s-au plantat pe aceste terenuri peste 10.000 de puieti.

Suntem bucurosi ca suntem partenerii initiativei Plantam fapte bune in Romania si anul acesta si ca prin pasiunea comuna pentru mediul inconjurator contribuim la misiunea lor dificila. Vom continua sa ne implicam in demersurile de impadurire si in 2019, mai ales ca o parte din actiunile de plantare programate pentru luna aceasta au fost amanate din cauza lipsei precipitatiilor”, a declarat Daniel Vasile, Managing Director Daikin Romania.

Intregul articol poate fi citit pe www.CSRmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *