Orange Romania invita elevii la Concursul national #SuperCoders

Caravana SuperCoders Orange Romania invita elevii cu vartse intre 10 si 14 ani si cunostinte minime de programare, sa se inscrie in Concursul national SuperCoders.

In cadrul concursului, copiii sunt invitati sa dezvolte o animatie pe platformele Scratch sau code.org, pornind de la o tema data: sa le arate locuitorilor celei mai moderne si tehnologizate planete din Univers jocurile si activitatile distractive de pe Pamant.

Concurentii vor putea castiga premii distractive (camere GoPro, boxe portabile, casti wireless) iar cei care vor realiza cele mai bune 50 de aplicatii vor avea posibilitatea sa participe la urmatorul modul de invatare, SuperCoders Online Academy, un curs interactiv de coding care ofera concepte de baza ale limbajului de programare JavaScript in cadrul a 30 de ore interactive.

Veronica_Dogaru_Orange_RomaniaTanara generatie are un potential urias de creativitate, care iese la iveala prin modul in care folosesc Internetul si noile tehnologii. Prin programul SuperCoders, sustinem educatia digitala si ii stimulam pe cei mici sa devina chiar ei creatori de continut, descoperind bazele programarii intr-un mod simplu, logic si distractiv. Raspundem astfel si unei nevoi identificate in randul parintilor, de a gestiona cat mai eficient timpul petrecut online de copii, canalizandu-i spre invatare si dezvoltare”, a declarat Veronica Dogaru, Corporate Communications Manager Orange Romania.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *