Peste 200 de proiecte s-au inscris in competitia „RO SMART in Tara lui Andrei”

RO SMART in tara lui Andrei 2018Peste 200 de proiecte s-au inscris in competitia „RO SMART in Tara lui Andrei”, derulata de OMV Petrom, ce vrea sa puna tehnologia in sprijinul dezvoltarii sustenabile a comunitatilor din Romania.

Proiectele propun solutii inovatoare in 8 domenii cheie: educatie, infrastructura, sanatate, siguranta, transport, agricultura, energie si mediu. Urmeaza etapa a doua a competitiei, cea a votului public. Fiecare roman care isi doreste sa aduca o contributie la dezvoltarea Romaniei prin tehnologie poate vota proiectul favorit pana pe 15 noiembrie!

Mona Nicolici - PetromNe bucuram sa vedem sute de proiecte SMART care doresc sa isi gaseasca locul pe harta Romaniei. OMV Petrom sustine initiativele romanilor care aduc schimbare prin tehnologie in comunitatile din tara si ii felicitam pe cei care au trecut in etapa urmatoare a competitiei. Invitam publicul sa isi voteze favoritii si sa contribuie astfel la dezvoltarea cat mai multor comunitati SMART.”, a declarat Mona Nicolici, Manager Departament Sustenabilitate, OMV Petrom.

In paralel cu votul public, proiectele sunt evaluate de un juriu de experti, tinand cont de urmatoarele  criterii: relevanta proiectului, impactul proiectului si beneficiari, fezabilitatea implementarii, bugetul realist si transparent, sustenabilitatea proiectului, noutatea ideii si inovatia tehnologica. Ponderea votului public este de 20%, iar evaluarea juriului are o pondere de 80%.

Primii 25 de finalisti vor fi invitati sa sustina proiectele in fata  juriului. Castigatorii competitiei vor fi anuntati pe 24 noiembrie.

Pentru mai multe detalii, click AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *