Rompetrol va acorda burse de 100000 de dolari, pentru 100 de elevi

rompetrol burseKMG International a selectat cei 100 de elevi de liceu si studenti cu rezultate academice deosebite din Bucuresti, Constanta si Prahova care vor beneficia de burse in valoare totala de 100.000 USD.

50 burse au fost oferite studentilor din cadrul programului de practica KMG International, pe baza evaluarii performantei lor.

Celelalte 50 au fost acordate celor ce au aplicat pentru programul de burse pe site-ul companiei, 25 pentru elevi de liceu si 25 pentru studenti cu rezultate academice excelente si determinarea sa isi dezvolte cariera in domeniul energetic.

 

Alexey+Golovin_rompetrolEste necesar sa oferim sprijinul nostru celor ce se afla la inceputul carierei, viitoarelor generatii de specialisti din domeniul de petrol & gaze. Cu ocazia aniversarii Centenarului Marii Uniri, ca parte din strategia noastra de a sustine si investi in educatia din Romania, prin programul de burse oferim posibilitatea tinerilor ambitiosi de a se dezvolta, precum si recunoastere pentru reusitele lor. Ne mentinem acest sprijin si fata de urmatoarele generatii de profesionisti din domeniul energetic”, a declarant Alexey Golovin, Vicepresedinte al Grupului KMG International.

Bursierii urmeaza studii in domenii precum chimie, inginerie mecanica, ingineria petrolului si a gazelor sau economie, studiind la universitati precum Universitatea Petrol – Gaze din Ploiesti, Universitatea Ovidius din Constanta, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea din Bucuresti, Academia de Studii Economice Bucuresti si la licee din Constanta, Bucuresti si Ploiesti.

Intregul articol poate fi citit pe www.CSRmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *