KMG International a donat catre SMURD doua centre mobile de instruire

KMG International a donat catre SMURD doua centre mobile de instruire, pe structura unor automobile tip furgoneta.

Acestea vor fi utilizate pentru derularea programelor de formare si pregatire in descarcerare si asistenta medicala de urgenta destinate paramedicilor.

Valoarea sprijinul oferit este de 100.000 USD.

Cele doua centre mobile de formare sunt dotate cu intreaga baza materiala pentru desfasurarea in conditii optime a activitatilor didactice pentru grupe de 16 persoane, respectiv manechine avansate de instruire, simulatoare ale corpului omenesc, defibrilatoare, resuscitatoare siliconice, echipamente de extractie pacient din zone dificile, rucsace medicale de prima interventie si stabilizare a pacientului si echipamente IT moderne.

Alexey+Golovin_rompetrolNevoile sistemului public de sanatate sunt in continua crestere si credem in datoria noastra sociala de a contribui la dezvoltarea tarii si de a acorda asistenta medicala de calitate celor care au nevoie. Aceasta initiativa vine ca o continuare a angajamentului pe care ni l-am asumat in 2009, cand am initiat si colaborarea cu SMURD si un program de granturi destinate sectorului medical. In ultimii ani am alocat peste 5 milioane USD pentru sanatate”, a declarat Alexey Golovin, VP, KMG International.

Cu sprijinul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, centrele mobile de instruire vor fi alocate logistic regiunii Centru si Bucuresti-Ilfov, iar activitatea de instruire SMURD se va desfasura cu ajutorul unui numar de peste 10 formatori in toate judetele limitrofe (Targu-Mures, Harghita, Sibiu, Alba, Brasov, Bitrita-Nasaud, respectiv Bucuresti-Ilfov), dar si in alte regiuni cum ar fi Prahova, Constanta, Craiova, Galati sau Iasi.

Materialul complet poate fi citit pe www.CSRmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *