12 Noiembrie: Connections, powered by Telekom Romania- la Palatul Universul

Influenceri români, micro-influenceri, profesioniști social media și creatori de conținut digital se întâlnesc la Connections, powered by Telekom, luni, 12 noiembrie 2018, pentru a împărtăși într-un cadrul informal, la Palatul Universul, București, idei, expertiză și bune practici în domeniul comunicării în era digitală.

Pe parcursul unei zile, participanții se vor implica în dezbateri interactive despre rolul influencerilor și despre etică în mediul digital, își vor lua doza de inspirație din poveștile spuse de profesioniști ai domeniului, își vor enunța ideile creative și vor afla răspunsurile la întrebările care îi preocupă, prin discuții libere și workshopuri tematice.

Connections reprezintă pentru Telekom mai mult decât un eveniment. Este o experiență prin care dorim să creăm punți de comunicare rezistente și de calitate alături de tânăra generație de nativi digitali. Alături de unii dintre cei mai apreciaţi profesioniști din domeniul digital vom aborda într-un cadru relaxat subiecte care definesc această eră. Îi invităm pe participanți să joace un rol activ, pentru că vom încerca împreună să dezbatem bunele pratici în comunicarea digitală. Spun acest lucru în contextul în care influencerii au devenit modele ale noii generații, iar comunicarea tradițională nu mai reprezintă principalul mijloc de transmitere a informației. Este foarte important să percepem corect rolul pe care aceștia îl au și să ne adaptăm instrumentele de comunicare. Ne dorim ca prin acest demers să scriem o pagină importantă din istoria fenomenului social-media”, a declarat Ruxandra Vodă, Corporate Communication Director, Telekom Romania.

În cadrul primei ediții Connections vor fi abordate teme precum:

  • Instrumente digitale care te ajută să te poziționezi și să te promovezi în Social Media;
  • Cum să implementezi cu succes un brief de campanie, care sunt obiectivele pe care trebuie să le aibă o campanie și cum măsori eficient rezultatele acesteia;
  • Cum te poziționezi corect față de știrile false și cum tratezi cu luciditate subiectele din Social Media;
  • Strategii de Search Engine Optimization (SEO) sau cum să scrii pentru roboți, dar mai ales pentru oameni;
  • Sfaturi și trucuri pentru a realiza un video cu impact în Social Media;
  • Cum să spui povești în Social Media cu ajutorul fotografiei.

Printre speakerii prezenţi la eveniment se numără: Victor Kapra, Alexandru Negrea, Vlad Eftenie, Octavian Palade, Marian Ionescu (Mariciu), Adrian Popescu (Cuza), Bogdan Nicolai, Andreas Elsner și Ruxandra Vodă.

 Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se fac pe site-ul www.connectionsevent.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *