Promenada Mall sarbatoreste 5 ani de la deschidere, prin donarea propriei aniversari

5ani de PromenadaPromenada Mall sarbatoreste 5 ani de la deschidere, prin donarea propriei aniversari catre Fundatia HOSPICE Casa Sperantei, prin campania Shopping is caring!.

„Sub egida de 5 ani, Promenada te ajuta sa iti alegi cele mai inspirate cadouri, acum e randul nostru sa daruim speranta”, Promenada este primul mall care isi doneaza ziua de nastere unei cauze sociale. In perioada 16-31 octombrie, pentru fiecare client care va face cumparaturi de 1000 de lei, Promenada va dona 5 euro catre Fundatia “HOSPICE Casa Sperantei”.

„Am ales sa ne donam ziua de nastere pentru ca ne dorim sa crestem gradul de constientizare si responsabilizare sociala a persoanelor care viziteaza centrul comercial Promenada, fata de cauza sociala a Fundatiei „HOSPICE Casa Sperantei”, in vederea strangerii de fonduri necesare asigurarii continuitatii serviciilor gratuite de ingrijiri paliative. Clientii Promenada au demonstrat de-a lungul celor 5 ani de zile ca sunt sensibili la subiecte precum cauze umanitare, educatie si au capacitatea de mobilizare pentru a veni in sprijinul celor care au nevoie”, a declarat Ana-Maria Leca, Center Manager Promenada.

Intregul articol poate ficitit pe www.CSRmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *