Grand Cinema & More va gazdui petrecerea EXXPERIMENT.com

Pe 19 Octombrie, Grand Cinema & More va fi gazda petrecerii EXXPERIMENT.com. Incepând cu ora 22:00, cinematograful se va transforma în cel mai mare club din București.

Printre invitații speciali se număra Fur Coat, DJ Angelo, Gemini Brothers şi alți DJ de top din România.

În plus, seara va fi animată de 10 DJ care vor urca pe cele două scene special amenajate. Și pentru că vorbim de un party în cinematograf, organizatorii provoacă invitații să intre în pielea personajelor de film prin dress code-ul „movie characters”.

În doar un an de la lansare, EXXPERIMENT s-a impus pe piața petrecerilor exclusiviste din București prin tematici inedite și locații unice, atrăgând astfel comunități dornice de experiențe sofisticate, vedete, dar și o categorie de public tânăr și activ.

 Petrecerile EXXPERIMENT se adresează celor care iubesc distracția, inovația și creativitatea. Ideea de la care a pornit conceptul acestor party-uri unicat este dorința de a oferi experiențe deosebite și atipice unui public care își dorește mai mult de la o petrecere, un public care așteaptă să fie surprins prin rafinament, originalitate și experiențe complete.

Intrarea la Exxperiment se face exclusiv pe baza brățărilor de acces ce pot fi obținute prin invitații sau prin achiziționarea de bilete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *