Revelionul e cel mai bun motiv să vă provocați jumătatea la o călătorie romantică, în Malta

Atunci când vreți să vă duceți dragostea către noi începuturi, când aveți nevoie de câteva zile doar pentru voi, în care să faceți doar ce vă place și să vă bucurați unul de altul, aveți nevoie de un loc romantic, vesel, dar și solemn, nou și, totodată, vechi. Un astfel de loc este Malta, o frumoasă insulă mediteraneeană pe care o aleg în fiecare an peste 1,5 milioane de turiști din toată lumea.

Turul Capitalei Valletta este, cumva, cea mai bună introducere în atmosfera Maltei. “Excursia noastră de bază, pe care nu trebuie să o rateze niciun turist, invită la descoperirea timp de o zi, a celui mai important simbol de pe harta arhipelagului maltez: Capitala Valletta, oraș modern, Capitala Culturală Europeană în acest an, dar vechi de peste 450 de ani, ce poartă mândru numele celui care a salvat Europa creștină în marele asediu din 1565”, explică Mark Neville Farrugia, directorul Malta Travel și www.malta.ro.

Considerată cea mai fortificată capitală din lume și cuibul Cavalerilor Ioaniți, Valletta adăpostește, azi, peste 30 de biserici, peste 300 de monumente, auberge-urile ordinului, străzi romantice înguste, bulevarde cu vitrine elegante, sau restaurante mici și cochete.

Turul pietonal pe care îl presupune vizitarea muzeului în aer liber pe care îl reprezintă întreaga Valletta, deși lejer, țintește să fie exhaustiv și, pe lângă obiectivele de maximă importanță, așterne lumină și pe detaliile care de obicei rămân ascunse vizitatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *