JYSK prezintă trei tendințe noi de amenajare interioară în sezonul 2018/2019

Pentru sezonul toamnă-iarnă 2018/2019, designerii JYSK au pregătit trei noi tendințe care să îi ajute pe clienți să decoreze casa într-un stil unitar, atractiv și modern. Fiecare tendință reflectă o anumită personalitate și este influențată de designul nordic specific brandului.

Urmărind simplitatea și armonia, tendința THE THINKER se inspiră din minimalismul clasic al stilului scandinav. Spațiile sunt calme, cu mici colțuri liniștite care te ajută să te concentrezi și să trăiești în prezent.

Veselă și nepretențioasă, tendința CREATIVE MIND combină imprimeuri feminine cu detalii etnice, pentru a crea un cadru îmbietor. 

Tendința este influențată de stilul boem și de epoca hippie și va fi apreciată de personalitățile libere, curajoase și creative.

Tendința de amenajare HUMAN NATURE te ajută să treci în modul offline, să te retragi din lumea aglomerată într-o natură calmă. Este destinată celor care iubesc natura, plimbările prin parcuri, explorarea munților sau plajele pustii. Accentul este pe confort și pe contactul cu natura. Tendința sărbătorește atât frumusețea, cât și caracterul straniu al naturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *