Francezii de la Auchan amenajează un supermarket în centrul comercial Liberty Center

Auchan va deschide un supermarket în Liberty Center, magazin aflat în curs de amenajare, după ce în primăvară grupul francez a făcut primul pas în centrul comercial din sectorul 5 al Capitalei, cu un magazin InExtenso by Auchan.

„Strategia de dezvoltare pe termen lung a Liberty Center presupune inclusiv reorganizarea galeriei și atragerea de noi parteneri. Fiind singurul centru tip mall din sectorul 5, ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor clienților noștri și să le oferim un mix relevant de retaileri, cu oportunități variate de shopping, servicii și petrecere a timpului liber. Noile deschideri ne ajută să diversificăm și mai mult experiența de shopping a vizitatorilor noștri, iar includerea supermarketului Auchan va completa perfect mixul de leasing”, a spus Corina Stamate, Center Manager, JLL România.

Prin deschiderea magazinului Auchan, care va avea o suprafață de peste 3.600 de metri pătrați, centrul comercial diversifică oferta pentru cumpărăturile zilnice.

Pe lângă lucrările de amenajare ale noului magazin Auchan, Liberty Center va începe și un proces de reamenajare a centrului comercial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *