Carrefour extinde rețeaua de magazine sub brandul Supeco Store și deschide al zecelea magazin la Baia Mare

Grupul francez Carrefour a deschis cel de-al zecelea magazin sub brandul Supeco Store în Baia Mare, judeţul Maramureş, a anunţat Eric Bouin, directorul lanţului de magazine Supeco Store.

Sloganul sub care francezii de la Carrefour își prezintă această creație – „Un nou format de magazin care vă așteaptă cu prețuri mici” – vrea să atragă atenția asupra profilului de discount al magazinului. Reprezentanții retailerului vor să transforme ceea ce ar putea reprezenta inconveniente față de alte magazine în avantaje ale Supeco, atrăgând atenția că economiile realizate prin modelul de operare cu costuri reduse au fost folosite „pentru a investi totul în prețuri mici”. 

De altfel, mercantizarea Supeco, sortimentația aleasă și brandurile din magazin lasă impresia că prețul a fost cel mai important criteriu în listarea acestora, ducându-ne cu gândul la un discounter.

Cu siguranță că sortimentația va evolua și în funcție de preferințele cumpărăturilor, așa cum a făcut-o și în cazul altor rețele prezente pe piața românească. În prezent există însă foarte multe produse care nu se mai regăsesc și în sortimentația altor magazine de asemenea dimensiuni. Este vorba, în primul rând, de foarte multe mărci de import din țări din regiune precum Republica Moldova, Bulgaria, Kosovo, Turcia sau Polonia, dar și din vestul Europei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *