VTEX deschide biroul din România și face încă un pas pentru extinderea în Europa Centrală și de Est

VTEX deschide oficial biroul din România, ca parte a strategiei de extindere la nivel european. Noul centru va oferi suport în regiune și este parte importantă din strategia companiei de extindere în Europa Centrală și de Est.

Odată cu deschiderea biroului din România, VTEX îl numește pe Ionuț Farcaș în funcția de Country Manager. Acesta are o experiență de 10 ani în ecommerce, iar anterior a ocupat poziția de Business Developer la evoMAG și Project Manager Online Sales Department la Astra Asigurări, roluri ce i-au permis să-și consolideze experiența acumulată în industria românească de ecommerce.

„Ne așteptăm, în continuare, la o creștere semnificativă a pieței locale de comerț electronic în România, generată de schimbarea comportamentului de consum în favoarea achizițiilor online, dar și de nevoia cumpărătorilor de a avea experiențe de shopping online cât mai plăcute”, spune Ionuț Farcaș, Country Manager VTEX pentru România.

Obiectivele imediate de business ale VTEX în România sunt construirea echipei și dezvoltarea unui ecosistem ce va asigura buna funcționare a companiei pe piața locală, prin stabilirea de parteneriate cu agenții pentru implementarea soluției VTEX, integratori de plăți și companii mari care își doresc integrarea platformei, în vederea dezvoltării propriilor canale de comerț electronic. La nivel mondial, VTEX are peste 1.000 de parteneri, stabilirea de noi parteneriate fiind principala direcție pe care se va concentra compania în perioada următoare, ca parte a strategiei de dezvoltare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *