Hedone Café, venituri în creștere cu 20% în primele șase luni

Hedone Cafe, un business antreprenorial cu capital 100% românesc, a încheiat primul semestru din 2018 cu afaceri de peste 2 milioane de lei, în creștere cu 20% față de 2017.

“Ne așteptăm ca 2018 să fie an de creștere pe toate liniile. După rezultatele bune obținute în S1, continuăm dezvoltarea businessului, cu accent pe Research&Development în vederea lansării unei noi game de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei. De asemenea, vom extinde capacitatea de producție atât în ceea ce privește cantitățile și sortimentele de cafea, cât și echipamentele profesionale. Pentru aceasta, suntem în curs de derulare a unei investiții consistente, care vizează construcția unei noi unități de producție Hedone Cafe.” a declarat Dan Barbu, CEO Hedone Cafe.

Hedone Cafe, înființată în Craiova în urmă cu cinci ani, a cunoscut o dezvoltare organică, având ca motor principal tocmai calitatea de excepție a produselor și serviciilor oferite.

Născută din dorința de a oferi excelență în materie de cafea premium, Hedone Cafe și-a diversificat și perfecționat continuu portofoliul de servicii și produse, pe două linii principale de business: producția și comercializarea de cafea premium, proaspăt prăjită,  și producția echipamentelor profesionale, bazate pe modele proprii, dezvoltate de către specialiștii companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *