București Mall a sponsorizat două galerii românești la Târgul Contemporan de Artă din Istanbul

Două prestigioase galerii românești – Plan B și Galeria Zorzini F – s-au numărat printre participantele la Contemporary Istanbul, cel mai important târg de artă anual din regiune. Prezența acestora a fost susținută de București Mall, ca parte a Gallery Support Program, care sprijină galeriile participante la eveniment.

“Suntem onorați să primim acest premiu prestigios la cea de-a treisprezecea ediție a Contemporary Istanbul, cu atât mai mult cu cât, anul acesta, evenimentul a inclus peste 30 de noi galerii și peste 50 de expozanți care au participat și la ediții anterioare. 

Sunt mândru că București Mall are capacitatea de a susține participarea unor galerii românești extraordinare la Contemporary Istanbul. Acest demers face parte din inițiativa noastră de a crește vizibilitatea artiștilor și galeriilor românești la nivel internațional”, a declarat Affan Yildirim, director general al Anchor Grup. 

Lansată în 2017, inițiativa s-a dezvoltat pentru a sprijini galeriile din țări precum Olanda, Franța, Portugalia, România și SUA. Pentru contribuția sa, București Mall a primit în acest an distincția Gallery Support Award.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *