FlorideLux deschide o nouă florărie în Constanța

Dacă vă doriți un aranjament floral proaspăt, un buchet de flori sau flori pentru nuntă și evenimente, atunci aveți la dispoziție un nou atelier floral FlorideLux, acum și în Constanța. Aici puteți găsi o gamă foarte variată de flori și plante, de la trandafiri criogenați, până la trandafiri de Ecuador, dar și orhidee, iriși, lalele, frezii sau plante exotice și cadouri speciale.

„Piața de floristică din Constanța, cu un potențial de dezvoltare enorm, dar și cererea tot mai crescută a produselor FlorideLux în oraș ne-au determinat să deschidem o nouă florărie prin care să venim în întâmpinarea tuturor cerințelor clienților noștri, fie că vorbim de persoane fizice, fie de companii. 

Odată cu inaugurarea FlorideLux Constanța aducem un concept nou de florărie, în care îmbinăm tehnologia performantă cu inventivitatea și calitatea aranjamentelor florale pregătite cu iscusință de echipa noastră de floriști artizani”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux. 

Constănțenii vor putea găsi aici și noua colecție de toamnă, Timeless Elegance, o colecție care pune accent pe simplitate, pe un design floral elegant și care are ca piesă centrală trandafirul. Noutatea colecției este dată de aranjamentele florale cu trandafiri în cutii lungi de 60 cm, decorate cu detalii aurii în relief și capac ce se închide cu magnet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *