Hyundai prezintă noul i30 Fastback N

Înaintea premierei mondiale, care va avea loc în cadrul Salonului Auto Internațional de la Paris 2018, între 4 și 14 octombrie, Hyundai prezinta noul i30 Fastback N. Performanța modelulului a fost testată de către Thierry Neuville, lider în clasamentul general din Campionatul Mondial de Raliuri, și Gabriele Tarquini, legenda motorsportului.

i30 Fastback N este cel de-al doilea model al Diviziei de Performanță Hyundai din Europa, după i30 N, care s-a bucurat de succes commercial încă de la lansare. Aproape 3.000 de unități i30 N au fost vândute în prima jumătate a anului 2018 în Europa, dintre care 100 unități First Edition în Germania, exclusiv online, în doar 48 de ore. 

“Odată cu lansarea noului coupe ne angajăm să răspundem unor noi provocări, introducând în gama Hyundai modele cu puternic impact emoțional”, a declarat Andreas – Christoph Hofmann, Vice Președinte Marketing și Produs la Hyundai Motor Europe.

Silueta elegantă a modelului i30 Fastback N înglobează caracteristicile dinamice ale versiunii hatchback i30 N în cinci uși.

i30 Fastback N este propulsat de motorul turbo de 2.0 litri, lansat în premieră pe modelul i30 N, disponibil în două niveluri de putere: pachetul „Standard” – 250 CP și pachetul „Performance” – 275 CP.

Gama Hyundai N a fost dezvoltată având ca sursă de inspirație domeniul motorsport și experiența Hyundai acumulată prin implicarea în Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC) și în Seria Internațională de Turisme (TCR).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *