Mii de programe de studii în universități și licee internaționale

În acest week-end Bucureștiul devine capitala internațională a educației. Zeci de instituții internaționale de învățământ vor participa la a 29-a ediție a World Education .

“Ediția din acest an este și una aniversară, având în vedere că IntegralEdu împlinește 10 de ani de activitate în România și 25 la nivel internațional, în toată această perioadă oferind consultanță și îndrumare educațională pentru 25 de generații de tineri care au fost și sunt interesați de studii în afara țării”, declară Ana Maria Papp, Manager Deptartament Universități din Străinătate, IntegralEdu.

La nivel mondial se estimează că, până în 2030, vor fi create peste 24 milioane de noi locuri de muncă, dacă se vor pune în practică politicile de mediu pe care țările și le asumă public. Din acestea 2,5 milioane de locuri vor fi conexate cu energia regenerabilă și 6 milioane vor fi legate de domeniul reciclării.

Astfel că organizatorii evenimentului s-au străduit să invite instituții cu o paletă cât mai largă de domenii de studiu, care să răspundă cerințelor pieței internaționale și care să completeze oferta educațională disponibilă tinerilor din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *