MedLife a deschis prima hyperclinică din Oradea, printr-o investiție de 1,2 milioane euro

MedLife a inaugurat prima hyperclinică din Oradea, rezultatul unei investiții de 1,2 milioane euro. Unitatea cuprinde un punct de recoltare, cinci săli de investigații (gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, urologie, cardiologie etc.), un salon post-anestezic și 12 cabinete, destinate consultațiilor clinice și paraclinice.

“Inaugurarea primei hyperclinici MedLife în Oradea susține planurile noastre de extindere națională. Așa cum am anunțat încă de la începutul anului către investitori și acționarii noștri, vom continua planul de extindere la nivel de țară și vom prospecta în continuare piața, cu accent pe orașele cu populație medie”, a declarat președintele și directorul general al MedLife, Mihai Marcu.

Pacienții pot accesa servicii medicale multidisciplinare și tratamente pentru 19 specialități, printre care medicină internă, pediatrie, ortopedie, ginecologie, alergologie, ORL, neurologie, psihologie, psihiatrie, diabet și nutriție, cardiologie și stomatologie. În prezent, MedLife funcționează în Oradea cu un laborator de analize, inaugurat în martie, două puncte de recoltare și o hyperclinică, aceasta din urmă fiind cea mai recentă investiție.

Totodată, MedLife a anunțat și preluarea integrală a centrului Transilvania Imagistică Oradea, furnizor de servicii medicale de diagnostic, imagistică și radiologie, unul dintre cei mai importanți jucători din nord-vestul țării pe acest segment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *