Global Technical Group anunta principalii investitori din România în tehnologii IoT

Global Technical Group: sectoarele bancar, oil & gas, retail și dezvoltatorii de clădiri comerciale și de birouri sunt principalii investitori din România în tehnologii IoT.

Costurile de implementare diferă în funcție de mărimea organizațiilor, de nevoile specifice ale acestora și de funcționalitățile recomandate. Costurile asociate implementării pot fi, în funcție de preferințele companiilor, fie sub formă de abonament lunar, fie sub formă de investiție unică, situație în care acestea pot fi recuperate în mai puțin de un an.

„După o perioadă progresivă de investiții și de creștere a infrastructurilor la nivel național, a apărut, automat, și nevoia de gestionare, urmărire și optimizare a acestora, de o manieră centralizată și cu ajutorul soluțiilor IoT. În acest context, am dezvoltat platforma IoT Smart CAVI, capabilă să integreze infrastructuri complexe de sisteme de securitate, sisteme de «life safety», sisteme BMS de management al clădirilor, infrastructură IT sau sisteme GPS, pentru un număr considerabil de locații”, spune Fadi Rida, fondator și CEO al Global Technical Group. 

Smart CAVI este o platformă IoT deschisă, care oferă posibilitatea integrării parcurilor de echipamente existente, o soluție scalabilă, ce poate funcționa pe orice tip de infrastructură, cum ar fi SaaS, Cloud sau în cadrul unei infrastructuri proprii de servere virtuale sau fizice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *