E.ON si Microsoft vor construi împreună o Casă Inteligentă

E.ON, în colaborare cu Microsoft, va construi o Casă a viitorului. Asta însemnă facturi mai mici la energie şi îmbunătăţirea amprentei de carbon a proprietarilor de locuinţe, permiţând în acelaşi timp, în general, un nivel mai ridicat de libertate şi creşterea calităţii vieţii de zi cu zi.

Soluţia are ca scop combinarea datelor provenite de la toate aparatele electrice din casă – inclusiv sistemele de încălzire şi de răcire, instalaţiile fotovoltaice, bateriile sau încărcătoarele pentru vehicule electrice – pe o singură platformă, oferind astfel clienţilor o excelentă vedere de ansamblu prin intermediul unui panou accesibil, cu opţiuni simple de control.

“Digitalizarea, IOT şi Inteligenţa Artificială ne deschid noi oportunităţi, pentru ca noi să le putem oferi clienţilor noştri soluţii mai convenabile şi mai eficiente. Ca rezultat al colaborării noastre cu Microsoft, ne-am propus să facem o schimbare de ritm în sectorul locuinţelor inteligente. Vă prezentăm o soluţie care duce la un nou nivel toate aspectele administrării energiei de acasă. Soluţia noastră se bazează pe tehnologii de ultimă oră şi ea se va afla în continuă dezvoltare.” a subliniat Karsten Wildberger, Membru al Consiliului E.ON. 

E.ON urmează să lanseze prima versiune a acestui nou produs la începutul anului 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *