Allianz devine asigurător mondial al Jocurilor Olimpice

Allianz va colabora cu Comitetul Internaţional Olimpic, începând din 2021, în baza unui acord de sponsorizare pentru a oferi soluții complexe şi inovatoare de asigurare pentru Mișcarea Olimpică şi Comitetele de organizare ale Jocurilor Olimpice. 

“Sunt încântat să ne alăturăm unei comunități globale de sportivi și oameni pasionaţi de sport și de munca în echipă, în completarea parteneriatului consolidat pe care îl avem deja cu Comitetul Internațional Paralimpic (CIP). Prin intermediul mediilor digitale și sociale ale CIO, putem să ne conectăm cu mai mulți oameni decât oricând și să le oferim expertiza noastră în domeniul asigurărilor. Credem că lumea este un loc mai bun atunci când oamenii au curajul să lase diferențele deoparte și să colaboreze pentru a obține rezultate mai bune pentru ei și pentru societatea în care trăiesc” a declarat Oliver Bäte, directorul executiv al Allianz.

Astfel, delegaţiile olimpice și sportivii din întreaga lume vor avea parte de asigurarea flotei și a proprietăților & asigurări de accidente, dar și soluții de asigurare pentru produsele și serviciile noi, generate de schimbările tehnologice.

“Acest nou parteneriat demonstrează influenţa și forța globală a Mișcării Olimpice și suntem încântați să colaborăm pe termen lung cu Allianz pentru a sprijini sportul din întreaga lume. Allianz a construit un business global bazat pe încredere. Prin acest parteneriat, construim o fundație bazată pe încredere reciprocă. Allianz are, de asemenea, o istorie puternică de implicare în sport și, în acord cu Agenda Olimpică 2020, avem un obiectiv comun: conectarea, în mediul digital, cu tinerii din întreaga lume, pentru a promova valorile olimpice și puterea sportului ” a declarat Thomas Bach, președintele Comitetului Internaţional Olimpic.

Allianz sprijină Comitetul Internațional Paralimpic din 2006. În baza recentului acord, Allianz va deveni din 2021 şi “Partener Paralimpic Mondial”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *