Grand Cinema & More pune poveștile în scenă, în stagiunea culturală pentru copii 2018 – 2019

Piese de teatru, concerte, show-uri de magie, dar și spectacole de operă destinate copiilor și părinților vor fi găzduite de Grand Cinema & More în cadrul noii stagiuni cultural. Începând din această lună, alături de filme, în program se vor adăuga piese de teatru, concerte, show-uri de magie, dar și spectacole de operă destinate copiilor și părinților, susținute de Teatrul de Animație Țăndărică, Opera Comică pentru Copii și de magicianul Robert Tudor.  

Este al șaselea an consecutiv când spectacolele Teatrului de Animație Țăndărică se joacă la Grand Cinema & More, pe scena sălii Epika. Considerat un important reper cultural pentru copii, Teatrul de Animație Țăndărică va pune toamna aceasta în scenă unele dintre cele mai apreciate piese de către cei mici precum „Ursul păcălit de vulpe”, „Motanul încălțat”, „Capra cu trei iezi” și „Punguța cu doi bani”.

Cunoscută pentru varietatea de spectacole oferite, Opera Comică pentru Copii va susține pe scenele cinematografului Grand Cinema & More nu mai puțin de 15 reprezentații. Începând cu 7 octombrie, cei mici vor putea urmări spectacole precum „Poveste Vieneză”, „Bastien și Bastienne”, „Petrică și Lupul” sau „Orchestra lui Nino”.

Întregul calendar al reprezentațiilor din această stagiune este disponibil pe: www.grandentertainment.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *