Arhitecții din ,,Visuri la cheie” se vor ocupa de două case dezvoltate de Hope and Homes for Children

Omid Ghannadi și Alina Vîlcu , cunoscuții arhitecți din emisiunea „Visuri la cheie” de la PRO TV, vor decora două case de tip familial pe care Hope and Homes for Children le va construi în Sectorul 4 al Capitalei, componentă a procesului de închidere a Centrului de Plasament „Robin Hood”. Alina și Omid vor lucra împreună cu cei mai buni absolvenți ai Inside Academy, cursul de design interior non-formal inițiat în această primăvară.

„De ani buni, Hope and Homes for Children are mereu grijă să mă țină în formă, atât pe interior, cât și pe exterior. Picioarele mele au alergat câteva maratoane bune pentru campaniile lor, iar ei au avut de fiecare dată grijă de gimnastica mea emoțională. Ca arhitect, știu sigur că cele mai frumoase clădiri și orașe ale lumii nu ar fi putut fi construite vreodată fără oameni sau fără niște nebuni care să viseze. Numai împreună putem crea magie și ține de fiecare dintre noi să pună umărul la clădirea acelei lumi în care spunem că vrem să trăim. Pentru noi cei din gașca Inside Academy lumea e mai frumoasă când copiii sunt fericiți, așa că suntem extrem de norocoși să le oferim acestor 12 magnifici de la “Robin Hood” un loc pe care să-l poată numi <<acasă>>”, a spus arhitectul Omid Ghannadi.  

În luna aprilie, Omid Ghannadi și Alina Vîlcu au lansat prima ediție a cursului de design interior Inside Academy. Pe parcursul a 12 module, cursanții au avut ocazia să își însușească noțiuni practice despre amenajarea unui spațiu rezidențial, de la funcționalitatea unei locuințe, economie, lumină și culoare până la finisaje, mobilier și texturi. În cadrul acestui curs, Omid și Alina au vrut să combine activitatea lor cu implicarea într-o cauză socială, să susțină prin ceea ce fac o nevoie a comunității.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *