DHL Express isi va majora tarifele cu 5,5% de anul viitor

DHL Express isi va majora tarifele de la 1 ianuarie 2019, in medie cu 5,5% față de tarifele stabilite pentru 2018.

DHL Express modifică anual oferta de tarife, luând în considerare inflația, evoluția cursului valutar și alte costuri variabile, cum ar fi costurile referitoare la conformitatea legislației privind securitatea transporturilor, în fiecare din cele peste 220 de țări și teritorii pe care le deserveste.

“DHL Express a investit semnificativ în rețeaua sa internațională pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor tot mai complexe și pentru a oferi cel mai bun serviciu pentru clienți la nivel internațional. Obiectivul nostru este acela de a îmbunătăți continuu calitatea serviciilor noastre pentru a preîntâmpina cerințele clienților noștri. Modificarea anuală a tarifelor ne permite să întărim infrastructura și ne ajută să asigurăm cele mai bune soluții pentru partenerii nostril, utilizând cele mai performante tehnologii și procese privind livrarea expedierilor.  În mod particular, în ultima perioadă ne-am concentrat pe investiții privind extinderea centrelor de sortare și noi centre operaționale, care vor conduce la creștere a capacității de procesare a expedierilor și reducerea timpilor de tranzit. Ne concentrăm permanent pe dezvoltarea flotei de aeronave regionale și intercontinentale, inaugurarea de noi centre operaționale cu capacitate automatizată de sortare şi introducerea de soluții electronice pentru clienții din întreaga lume. DHL Express va continua să facă totul pentru a asigura cel mai ridicat nivel de siguranță și cele mai performante standarde operaționale, pentru a răspunde nevoilor clienților, partenerilor și autorităților de transport”, a declarat Daniel Kearvell, Director General DHL Express România.

Procentul de modificare a tarifelor variază de la țară la țară, în funcție de condițiile locale, și se va aplica tuturor clienților la care contractele în vigoare permit această ajustare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *