Ce se întâmplă când uităm de sănătate? Campanie Armada pentru TELOM-R de la DVR Pharm

Armada a dezvoltat campania de comunicare pentru TELOM-R, un supliment alimentar românesc, marca DVR Pharm, 100% natural, destinat funcționării normale a sistemului imunitar și sintezei normale de ADN.

„Campania DVR Pharm se axează pe două elemente esențiale. Primul și cel mai simplu exprimat este cel referitor la calitate, unul din avantajele brandului. Al doilea element se referă la un aspect emoțional puternic: dorința de a-i avea aproape și sănătoși pe cei dragi. Produsele din această campanie sunt destinate prevenției bolilor, dar servesc drept suport și celor care vor să depășească o afecțiune deja instalată. Se pune astfel în lumină faptul că natura și produsele pe care ea ni le pune la dispoziție sunt o modalitate foarte bună pentru a fi sănătoși, pentru a ne bucura de ființele dragi cât mai mult.” a declarat Tudor Ilie, Director General DVR Pharm.

Cu un mesaj pe cât de emoționant pe atât de actual, noua campanie vorbește despre o realitate a zilelor noastre: și anume, despre faptul că românii trec pe planul doi prevenția și grija pentru propria sănătate, fiind mai degrabă preocupați de sănătatea lor și a celor din jur, doar în momentul în care s-a instalat deja o afecțiune.

Dezvoltat sub formă de testimonial, spotul ne invită la o scurtă introspecție, la finalul căreia să ne aducem aminte cu toții că cel mai prețios lucru pe care îl avem este sănătatea noastră și a celor dragi. Din acest motiv este important să alegem produsele care chiar ne pot susține în această misiune, și să fim cât mai mult timp alături de oamenii care nu își pot imagina viața fără noi.

https://www.youtube.com/watch?v=18BYTVLPuIs (Telom-R)

Campania a debutat la finalul lunii august și cuprinde execuții TV, online, print și radio pentru promovarea TELOM-R și o serie de execuții pentru promovarea suplimentelor Sunătoare + Magneziu, Calciu Vegetal și Natural Complex B, dezvoltate în același stil execuțional.

Calciu Vegetal – https://www.youtube.com/watch?v=l_tI3hzXVno

Sunătoare+Magneziu – https://www.youtube.com/watch?v=w-XLgZvOf80

Natural Complex B – https://www.youtube.com/watch?v=U6Tzlnlp2Gk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.