Gheorghe Zamfir, Hurts și Rod Stewart vor concerta la Zilele Bucureștiului

Bucureștenii vor avea parte de trei zile de evenimente și concerte extraordinare, prin care se aniversează 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului, precum și împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire.

Evenimentul va debuta vineri, 21 septembrie, cu un concert extraordinar al marelui maestru Gheorghe Zamfir, eveniment dedicat întregii sale cariere, având invitați numeroși artiști de talie națională și internațională, personalități marcante ale genului liric. Invitat special în cadrul concertului extraordinar, artistul francez Enrico Macias se alătură maestrului Gheorghe Zamfir pentru un duet de exceptie.

Sâmbătă, pe 22 septembrie, se va desfășura cea de-a V-a ediție a evenimentului iMapp Bucharest – unul dintre cele mai mari show-uri de 3D videomapping din lume, un concurs internațional care aduce design-ul, arta contemporană și spectacolul, direct pe fațada de 23.000 de metri pătrați a Palatului Parlamentului. Tema ediției din 2018 este dedicată Centenarului Marii Uniri: Albastru. Galben. Roșu. Un secol de modernitate în România.

Înaintea concursului de 3D video-mapping, pe scena din Piața Constituției, va urca celebra trupă britanică HURTS, un duo synth-pop englezesc, alcătuit din cântărețul Theo Hutchcraft și multi-instrumentalistul Adam Anderson.

În incheierea Zilelor Bucureștiului, Rod Stewart, unul dintre cei mai mari artiști din toate timpurile, va susține duminică, 23 septembrie 2018, un concert live.

În deschiderea mult așteptatului concert, va urca pe scenă trupa Vunk, una din cele mai îndrăgite formații de pop-rock din România.

Accesul la toate aceste evenimente este gratuit și se face, în fiecare zi, începând cu ora 17:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *