Robin Wright, anchor speaker la Conferința Globală IAA „Creativity 4 Better”

Una dintre cele mai puternice femei de la Hollywood vine la București la cea de-a doua ediție a Conferinței Globale IAA „Creativity 4 Better”. Celebra actriță Robin Wright, câștigătoarea Globului de Aur pentru interpretarea rolului Claire Underwood din serialul ,,House of Cards”, va fi prezentă la conferința despre comunicare, sustenabilitate, tehnologie și educație organizată de International Advertising Association pe 2 și 3 octombrie.

Alături de Robin Wright, pe scena Teatrului Național din București, pe 3 octombrie, vor fi alți 25 de vorbitori din întreaga lume ce vor inspira audiența cu povești creative, fie că practică o creativitate vizuală, tehnologică, de business sau în educație. Vezi cine sunt aceștia pe www.creativity4better.com.

Conferința Globală IAA „Creativity 4 Better” este susținută de: Medlife, BBC.com, Coca-Cola, Kaufland, Ursus Breweries, Telekom, Google, Banca Transilvania, Nespresso, Țiriac Auto și Mercedes Benz, Promenada, Sâmburești care vor contribui astfel la tranformarea Bucureștiului, pentru două zile, într-o capitală globală a creativității.

Leave a Reply

Your email address will not be published.