Bitdefender are un nou vicepreședinte pentru corporate marketing

Bitdefender își completează linia de top management cu poziția de vicepreședinte pentru corporate marketing, ocupată de americanca Monika Goldberg, un executiv cu peste două decenii de experiență în industrie.

„Astăzi, 38% dintre soluțiile de securitate de pe piață folosesc deja tehnologiile Bitdefender, iar compania înțelege, valorizează și prioritizează protecția și intimitatea clienților săi și iese în evidență prin inovarea consistentă, analize complexe ale amenințărilor informatice și colaborări de lungă durată cu instituțiile de aplicare a legii de pe tot mapamondul”, spune Monika Goldberg.

Goldberg a ocupat poziții cheie în rândul unor companii precum McAfee și Cisco și aduce o experiență bogată în domenii precum securitate pentru cloud, marketing, management de produs și dezvoltare de business. Ea va lucra din sediul enterprise al companiei din Santa Clara, California, și va sprijini obiectivele de creștere cu două cifre a vânzărilor companiei. În următoarele luni, Goldberg va lucra la strategia de poziționare a companiei, la extinderea notorietății rețelei de threat intelligence și la crearea de programe de engagement între companie și clienți, industrie și analiști.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *