BCR: ,,Școala de Bani” lansează primul traseu de educație financiară pentru copii, în parteneriat cu Questo

,,Școala de Bani”, programul de educație financiară al Băncii Comerciale Române duce mai departe misiunea de a crește nivelul de educație financiară al României prin lansarea primului quest de educație financiară pentru copii, în parteneriat cu Questo. 

Piața Universității se transformă sâmbătă, 15 septembrie, începând cu ora 10.00, în punctul de start al traseului pe parcursul căruia personajul BanMan îi va învăța pe cei mici, pas cu pas, șapte noțiuni importante de educație financiară, corelate cu șapte locații iconice din centrul Bucureștiului.

„Sperăm ca noul proiect, în care am transformat noțiunile de educație financiară în punctele cheie ale unui  traseu prin București, să le trezească celor mici curiozitatea de a descoperi mai multe despre lumea banilor și să facă aceste concepte mai ușor de înțeles pentru ei. Peste 40.000 de copii și tineri au participat până acum, în întreaga țară, la atelierele de educație financiară de la Școala de Bani”, a declarat Nicoleta Deliu, coordonatoarea proiectului Școala de Bani.

“Quest-ul dezvoltat pentru BCR, este încă o dovadă că învățarea prin joacă este cea mai eficientă metodă de asimilare a informațiilor noi, mai ales pentru cei mici. Acesta e primul dintre proiectele educative dezvoltate de Questo pentru copii și ne bucură că am avut alături un partener care înțelege importanța adaptării la tehnicile și tehnologiile moderne”,  a precizat Claudiu Petria, cofondator Questo.

Disponibilă pe Google Play și App Store, aplicația Questo se aseamănă cu un treasure hunt, un joc de explorare în lumea reală, iar noul traseu propus de ,,Școala de Bani” îi poartă pe părinți și copii într-o călătorie prin centrul Capitalei, unde vor explora și vor învăța despre bugete, economisire și chibzuință.

Leave a Reply

Your email address will not be published.